U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

• Visagie op locatie
• Visagie aan huis
• Make-over voor bedrijfsfeestjes met leuke unieke stand op locatie
• Make-over voor avondje uit
• Vrijgezellen feestjes
• Model For one Day
• Kids schminken bij trouwerij of feestjes, braderieën, bedrijfsevenementen
• Haarstyling shows, TV/ Film producties
• Fotoshoots van modellen op locatie
* Workshops voor kinderen vanaf 10 jaar (groepen vanaf 6 tot 10 personen)
* Workshops voor ladies (groepen vanaf 6 tot 10 personen)

 

Visagie op locatie voor bruiloften

 

Als je gaat trouwen kom ik graag bij je thuis, of op een andere vooraf opgegeven locatie.

Een proefsessie visagie/-haar kan altijd. Dit is ook mogelijk voor vriendin, getuige, ouders
of familieleden. De proefsessie is ongeveer drie a vier weken voor de trouwdag. Heel handige tip, verzamel een aantal voorbeelden van kapsels die je aanspreken. Ook voor je make-up. Ook fijn om een foto van je bruidsjurk of kleding te tonen. Want alles moet kloppen op deze mooie dag! Draag je een sluier, hoed, kroontje etc. op je trouwdag geef het wel door ivm haarwensen bij de proefsessie.

 

S’ avonds kan een chance plaatsvinden: de make-up en eventueel het bruidskapsel kan worden bijgewerkt. bijvoorbeeld voordat de avondgasten arriveren. Zeker bij een keuze van een bruidskapsel met opgestoken losse krullen kan een change geweldig zijn. Of de keuze om de make-up wat zwaarder aan te zetten zodat deze over gaat naar een avond/-gala make-up. Denk aan bijvoorbeeld sexy Smokey-Eyes!

 

Alle make-up producten, zoals gezichtspoeder, foundations, oogpotlood, eyeliner, mascara, lipstick/lipgloss zijn ook te koop. Alle producten zijn op voorraad. Check dit altijd tijdens de proef-sessie dan bestellen we alles en hebben we het ruim op tijd binnen. De meeste make-up producten die gebruikt worden zijn waterproof.

 

Natuurlijk wil je ook mooie nagels op je trouwdag. Lakken van hand en teennagels met de eerder door jou uitgekozen lak is bespreekbaar.  En het is zelfs mogelijk om je nagels mooi te veilen en af te lakken naast de visagie en de haarstyling. Er zal dan wel extra tijd ingepland moeten worden en alles moet passen in de tijdsdruk. Geef wel duidelijk aan als je hier voor kiest want het kan voor zeer veel stress zorgen op de dag zelf. Je kan ook kiezen voor een dag ervoor dan ben je minder gespannen en geniet juist meer van alle voorbereidingen. Je kunt dan gezamenlijk met vriendinnen, moeder of getuige af te spreken.

 

Het haar van de bruidegom wordt geföhnd en gestyled met gel en of haarlak. Wellicht wil je een iets gebruinder tintje zonder onder de zonnebank te gaan. Dan kunnen we een gekleurde dagcrème aanbrengen of gebruik maken van een “bronzing” poeder. 

Kortom, ga je trouwen? neem gerust contact op voor een intake gesprek. Dit is geheel vrijblijvend en we kunnen je dan alle mogelijkheden toelichten!

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?